'Alone we can do so little; together we can do so much.' - Helen Keller

Team

Noy Singer

Oprichter en voorzitter

Noy is in de oprichter van CSD-Foundation. Zij reist tussen Kaapverdië en Nederland om de teams en projecten te coördineren en ze is de bedenker van de strategie en de ideeën die leiden tot onze projecten. 

Imke Hottentot

Secretaris

Imke is sinds 2023 betrokken bij de stichting als secretaris. Zij brengt het overzicht in de organisatie van de stichting en denkt en organiseert mee bij verschillende projecten. 

Angelique Lopes Évora

Penningmeester

Angelique is sinds 2023 betrokken bij de stichting als penningmeester. Zij brengt het overzicht in de financiën van de stichting en denkt en organiseert mee bij verschillende projecten.

Estelle Cohen

Algemeen bestuurslid

Estelle is algemeen bestuurslid van de stichting en een van de oprichters. Estelle denkt mee over de lange termijn plannen van de stichting en bij verschillende projecten.  Ze doet dit vanuit haar woonplaats Rotterdam.

Lana Kujundžić

Algemeen bestuurslid

Lana is algemeen bestuurslid van de stichting en een van de oprichters. Lana denkt mee over de lange termijn plannen van de stichting en bij verschillende projecten.  Ze doet dit vanuit haar woonplaats Rotterdam.

Ambassadeurs

Joel en Ery

Deze broers werken beiden als fotograaf en hebben voedseltassen uitgedeeld tijdens de pandemie in 2020-2021 in de drie sloppenwijken op Sal. Deze jonge jongens zijn in deze wijken ook verantwoordelijk voor het uitdelen van gedoneerde kleding, schoenen, toiletspullen. Beiden hebben kinderen en familie om voor te zorgen en beschikken over behoorlijke kookkunsten! De broers zijn opgegroeid in de sloppenwijk Santa Cruz, waar ze ook toeristen ontvangen voor een rondleiding en hun Engels graag verbeteren.