'Alone we can do so little; together we can do so much.' - Helen Keller

Team

Noy Singer

Oprichter en voorzitter

Noy is in de oprichter van CSD-Foundation. Zij reist tussen Kaapverdië en Nederland om de teams en projecten te coördineren en ze is de bedenker van de strategie en de ideeën die leiden tot onze projecten. Noy is tevens een docente op het Zadkine.

Estelle Cohen

Penningmeester

Estelle regelt de financiële administratie  sinds de oprichting van CSD-Foundation in 2019. Zij doet dit vanuit haar woonplaats Rotterdam.

Lana Kujundžić

Secretaris

Lana is de secretaris van de stichting sinds de oprichting in 2019 en zorgt daarbij dat de website up-to-date blijft. Lana zorgt voor structuur in de taken die gedaan moeten worden door de bestuurders en denkt mee aan de doelen. Ze doet dit vanuit haar woonplaats Rotterdam.

Birthe Leysen

Birthe is een reisleidster bij groot reisbureau en hondenverzorgster. Ze brengt structuur aan in de administratie, planning en budget van onze projecten. Birthe zet zich in voor álle honden en katten op het eiland en is een echte dierenvriend. Men belt Birthe als het niet goed gaat met een huisdier en ze organiseert castratiecampagnes. 

Annelies Vette

Annelies is een trainer, coach en schrijfster. Annelies heeft samen met Noy Singer het Dá Valor team aangestuurd en gecoördineerd tijdens het begin van de pandemie. Ook creërden zij samen de Personal Development training die ze tweemaal hebben gegeven aan jongeren op Sal. 

Hèlio Gomes

Hèlio is een kunstenaar en een sporter. Hélio verkoopt zijn schilderijen wereldwijd.  Hélio deelt gedoneerde kleding uit op Sal en waar kan ook op São Vicente. Hij heeft de mural ‘Dá Valor’ gemaakt in Santa Maria ter herinnering aan het voedseluitdeelproject tijdens het begin van de pandemie. Hij was samen met Maky Moreira verantwoordelijk voor het uitdelen van de voedseltassen in Espargos. 

Maky Moreira

Maky is een fotograaf, gids en sporter. Hij heeft gezorgd voor social media-content tijdens het voedseluitdeelproject tijdens het begin van de pandemie. Hij was samen met Hèlio verantwoordelijk voor het uitdelen van de voedselpakketten in Espargos. Maky heeft een groot hart en de ambitie om veel te leren in het leven.