Educatie: personal development lessen

Annelies Vette en Noy Singer hebben gedurende twaalf weken les gegeven in persoonlijke ontwikkeling. De eerste twaalf lessen zijn gegeven aan een deel van het Dá Valor team (Food Program vrijwilligers). De volgende zes lessen staan op de planning voor een nieuwe groep deelnemers op Sal in de zomer/herfst van 2021. De lessen zijn erg welkom, omdat de informatie vaak niet vanuit huis is meegegeven en de deelnemers een manier geeft om hun leven beter in te richten. De lessen worden mede mogelijk gemaakt door TUI Care Foundation.

Meer informatie over het werk van Annelies, coach en schrijfster, is te vinden op haar website.
Hieronder een uitleg van de samenstelling van de lessen die aangeboden worden.
De deelnemers van de eerste ronde lessen laten hun moodboard zien.